avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Talon auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Talon auto

Buna ziua . Bunicul meu mi-a lasat mostenire ( atestata printr-un act cu martori) o masina dar i-a prierdut talonul dupa vremea cand traia . Doresc sa scot un alt talon sa pot vinde masina . Se poate face acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:13, 9 Ianuarie 2018
Puteti incerca la politie sa solicitati un duplicat al talonului prezentand documentul de mostenitor de drept.
Documente necesare pentru eliberarea unui nou certificat de înmatriculare când certificatul de înmatriculare a fost pierdut:
a) Cererea solicitantului; Cerere pentru eliberarea unui duplicat al certificatului de înmatriculare în caz de furt / pierdere

b) Declaraţia solicitantului din care să rezulte pierderea; Declaraţie pierdere certificat de înmatriculare

c) Cartea de identitate a vehiculului în original şi copie;

d) Actul de identitate al solicitantului în original şi copie;

e) Dovada de plată contravalorii certificatului de înmatriculare – 37 lei se achită la CEC;

f) În cazul persoanelor juridice vor fi depuse documentele care să ateste dobândirea personalităţii juridice, denumirea şi sediul, în copie (de exemplu certificat înregistrare la Registrul Comerţului), precum si împuternicirea reprezentatului legal al acestora; Delegaţie .

g) Procură specială autentificată de notarul public, în cazul în care documentele se depun de o altă persoană decât titularul.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut talon auto milan-anca milan-anca Ce documente sunt necesare pt a declara pierderea talonului auto si pt a scoate unul nou? (vezi toată discuția)
Pierdut talon auto cu itp valabil angifarm angifarm Buna ziua, care sunt pasii pentru obtinerea unui nou talon auto? (vezi toată discuția)
O intrebare- certificat de inmatriculare pierdut exu exu Buna ziua am o masina care ii pe numele tatalui meu care a decedat iar acuma am pierdut certificatul de inmatriculare si sunt nevoit sa ii fac ... (vezi toată discuția)