avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prins baut la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prins baut la volan

Buna seara, am si eu o problema am facut un accident cu masina ,doar cu avarii
Find baut mi-a fost retinut permisul de conducere la fiola mi-a esit 88 in aierul expirat. ce pedepsa imi da precizes sunt la prima abatare.
E posibil sa nu ajungeți după gratii.
O sa aveți alcoolemie mare...
Domnu avocat am avariat doar masina mea.
Ai fost sa ti se ia probe de sange ?
Te asteapta un dosar penal.
Pentru conducerea sub influenta alcoolului pedeapsa este de la 1 la 5 ani inchisoare - primesti cu suspendare daca nu ai mai avut probleme cu leagea.
Pentru avarierea masinii inca o pedeapsa
Am fost la probele de sange astept si eu raspunsul , nu am mai avut probleme cu legea. am varsta de 20 de ani si imi este teama ca imi da cu executare
Daca nu ai avut probleme cu legea iei cu suspendare.
Oricum ar fi bine sa iti angajezi un avocat.

Don't drink & drive .!

Alte discuții în legătură

Accident masina fara victime, doar daune materiale. mihutr87 mihutr87 Buna ziua, Am avut un accident de masina soldat doar cu pagube materiale (tabla indoita), fara victime sau vatamari corporale,etc. Mentionez ca la momentul ... (vezi toată discuția)
Am fost prins băut la volan Andrei yorga Andrei yorga Buna ziua ma numesc Andrei .. si am fost prins băut la volan cu 83.in aierul expirat.. si am avariat 2 masina pot risca închisoarea ... is la prima abatere ... (vezi toată discuția)
2.10 alcool in sange geo_host geo_host la alcoolemie de 2,10 in sange la ce sa ma astept? scap fara sa ajung dupa gratii ? nu am cazierul patat (vezi toată discuția)