avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu maternitate PFA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu maternitate PFA

Buna ziua
Lucrez in regim PFA si sunt insarcinata in aproape 6 luni. Am dorit sa ma asigur la CAS pt concedii si mi-a fost refuzata verbal cererea pe motiv ca veniturile mele sunt mici (2700 lei/an). Am intrebat cat ar fi trebuit sa fie veniturile si mi s-a raspuns ca ar trebui sa fie minim 4000 lei/an ca sa ma asigure. Nu am gasit nicaieri in lege sa fie mentionat un venit minim ca o conditie pentru asigurare. Va rog sa-mi spuneti ce sa fac, fiindca in orice moment medicul imi poate spune sa nu mai lucrez.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 15:37, 19 Septembrie 2016
Nu exista limita minima de venit realizat.
Aveti mai multe informatii aici:
[ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa contributii cas, cass slade_green2000 slade_green2000 Detin un PFA care se ocupa de comertul cu amanuntul pe internet. Sa zicem ca am incasari pe anul 2012 de 6000 lei, cheltuieli de 4000 rezultand un profit de ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa.profitabila sau non profitabila. marian201428 marian201428 Vreau sa imi deschid un PFA si la inceput (9 luni) o sa am doar un venit de doar 250-300 de lei lunar.Imi ajung sa platesc toate taxele catre stat(casa ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale sofyamarya85 sofyamarya85 Buna ziua as dori sa stiu ce alte declaratii se mai depun in afara de 200,220 si 395B,pentru PFA ,(care se depun la inceputul anului),va multumesc (vezi toată discuția)