avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... OLX achizitie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

OLX achizitie

Salutare , de 2 zile am achizitionat un bun de pe site-ul olx , ne-am inteles la 150 ron.Individul care mi-a vandut acel bun nu a precizat in descriere ca acel bun nu vine la pachet cu un incarcator respectiv ca o clema este desprinsa facandul astfel sa arate inestetic , pozele ce erau puse pe olx aratau un bun nou.
Acum si intrebarea mea , mi-a trimis un universal charger pe care nu il pot folosii deoarece este o chinezarie practic nu se poate baga in priza si nici nu functioneaza , de clema desprinsa de jos iarasi nu s-a precizat nimic , nici incarcator nu am primit , am un incarcator acasa care trebuia sa fie compatibil dar spre surprinderea mea nu functioneaza deci sunt in dubiu ca nici incarcator nu pot sa cumpar de altundeva fiindca nu va functiona nici acela.
Daca il contactez pe acel domn , pot sa-i cer inlocuirea produsului sau restituirea baniilor? Sau macar un incarcator care sa mearga (daca va merge).
Sau automat deja e caz pierdut.
Cel mai recent răspuns: Birou Mediator Mocian Ramona Mirabela , Mediator 19:30, 16 Septembrie 2016
Buna seara!

Puteti sa il contactati si sa ii spuneti exact care este problema. Dar mai intai, recitit anuntul exact si vedeti daca nu cumva a scris exact ce a oferit. Daca nu a detaliat defecte si alte lucruri descoperite acum, merita sa il sunati. Verificarea produsului s-a facut la primire?

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie neacordata la produs comandat online.produs trimis inapoi nereparat dupa 3 saptamani. optiondenied optiondenied Am comandat un telefon in data de 22 decembrie 2012 si l-am primit pe data de 24 prin curier de la o firma online cunoscuta.Am observat dupa ceva vreme (1 ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani produs returnat Veerooniicaa Veerooniicaa Bună ziua. Ma puteți ajuta și pe mine cu recuperarea banilor unui produs cumpărat online și primit defect și spart? Pe scurt, am cumpărat un televizor ... (vezi toată discuția)
Garantie iphone 5s achizitionat Alexandra_Lavinia Alexandra_Lavinia Buna ziua. Imi puteti comunica, va rog, cum pot solutiona pe cale legala reparatia/inlocuirea/rambursarea contravalorii produsului in cazul unui produs defect ... (vezi toată discuția)