avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bani la casatorie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bani la casatorie

buna as vrea sa stiu daca mai este valabila chestia cu bani pt tineri casatoriti

Cel mai recent răspuns: danielavl , utilizator 19:28, 16 Septembrie 2016
Buna seara!

Da-da!:) Trebuie facut un dosar care sa cuprinda o cerere de acordare a sumei cuvenite petru intemeierea unei familii, copii CI, copii certificate de nastere, certificatul de casatorie in copie si se depune la registratura primariei unde se inregistreaza casatoria.

Casa de piatra!
"Chestia aia" nu mai e valabila din 2010.
Se dadea o suma de 200 de euro tinerilor casatoriti, s-a sistat prin legea 118/2010
Ultima modificare: Vineri, 16 Septembrie 2016
gi-jane2, moderator
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce acte am nevoie pentru casatorie? se mai acorda 200 de euro la prima casatorie? kissablegirl kissablegirl Buna ziua as avea si eu sa va intreb daca se m-ai acorda cei 200 de euro la prima casatorie! De ce acte am nevoie pentru casatorie...!!! Multumesc ... (vezi toată discuția)
Ajutor tineri casatoriti rebell_rose rebell_rose Buna ziua, Imi spuneti va rog daca se mai acorda ajutor de la Primarie pentru tinerii casatoriti? Va multumesc (vezi toată discuția)
Ajutor pentru tinerii casatoriti ContSters423058 ContSters423058 Buna ziua ! Am si eu nevoie de un raspuns la urmatoarea intrebare .... Statul mai ofera sprijin financiar pentru tinerii casatoriti ? (vezi toată discuția)