avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ajutor tineri casatoriti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ajutor tineri casatoriti

Buna ziua,

Imi spuneti va rog daca se mai acorda ajutor de la Primarie pentru tinerii casatoriti?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ivan_camelia , utilizator 15:02, 4 Iulie 2011
Nu. Acordarea celor 200 de euro s-a sistat din august 2010.
Multumesc pentru raspuns
Eu am avut nunta pe 03.07.2010 si mi s-a spus ca nu beneficiez de acest ajutor.
Legea 118/2010 a intrat in vigoare pe 3 iulie 2010. Pentru casatoriile oficiate inainte de aceasta data, termenul limita de solicitare a celor 200 de euro a fost 31 august 2010.
Eu am fost imediat sa vad si mi s-a spus ca nu se mai dau, probabil pentru ca am avut nunta in 3, chiar in ziua in care a intrat in vigoare legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul pentru tinerii casatoriti annag annag asi dori sa stiu daca incepand cu data de 1 iulie se mai da acel ajutor pentru tinerii casatoriti sau nu? si in legatura cu viitoarele mamici ce anume le este ... (vezi toată discuția)
Salariu mediu pe unitate miculescutatiana miculescutatiana Buna ziua As avea o intrebare legata de acordarea salariului mediu pe unitate in conditiile in care lucrez in invatamant si am nascut pe 31 august ... (vezi toată discuția)
Ajutor de la stat pentru tinerii căsătoriți ! Naomii Naomii Buna ziua ! As vrea sa aflu daca ajutorul pentru tinerii aflați la prima căsătorie este același de 200€ sau daca a intrat in vigoare legea conform ... (vezi toată discuția)