avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Model cerere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Model cerere

Buna ziua, am un dosar pe rol si as dori sa solicit instantei o noua adresa pentru comunicare, acte etc. Cum trebuie sa procedez?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: is_cristi , utilizator 16:53, 21 Septembrie 2016
Buna ziua!
Puteti edita o adresa dupa modelul:

Dosar nr....

Subsemnatul....domiciliat in...., avand CNP....si CI seria...nr...., in calitate de parte in dosarul cu nr....adresez prezenta
ADRESA
prin care informez onorata instanta de judeata ca noua mea adesa de comunicare a actelor este in loc....str....nr...jud si solicit comunicarea tuturor documentelor la aceasta adresa.

Cu respect....

PS: cererea o inregistrati la registratura instantiei careia va adresati

Numai bine!
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,cum fac o cerere catre judecatoria mangalia sa imi ... Sorinniros1987 Sorinniros1987 Buna seara,cum fac o cerere catre judecatoria mangalia sa imi trimita actele de procedura in Arad la o adresa anume ? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Inscris pentru judecare in lipsa juicero juicero Am primit recent (in urma cu 2 luni) o somatie de plata a unei amenzi, pentru o fapta pe care nu am comis-o. E vorba de tulburarea ordinii publice in Cluj ... (vezi toată discuția)
Imputernicire de mana Edytzul Edytzul Buna ziua! Imi trebui o copie dupa un dosar ramas definitiv de la tribunalul Cluj. s-a platit taxa pentru copia dosarului si s-a depus la arhiva, au spus ca ... (vezi toată discuția)