Vreau sa ma deconectez de la instalatia de incalzire iar cei de la asociatie mi-au dat raspunsul ca nu ma pot debransa de la instalatie pt ca am restante la asoc. am cerut totusi o copie a contractului pe baza la care eu platesc catre ei raspunsul a fost ca nu exista niciun contract (vroiam contractul pt a vedea clauzele de reziliere a contractului),asa ca am si eu nevoie de cateva sfaturi.
nu credeti ca a cam expirat perioada pana la care puteati sa va debransati? nu se mai pot face debransari deoarece RADET-ul a inceput cam de multisor sa furnizeze energie termica asociatiilor de locatari!
La prina problema a ta a raspuns monika. Raportul intre asoc si d-vstra este reglementat de H.G. 400/2003 publicata in M.Of. 311/8V2003. Acolo gasiti ca sunteti obligat sa platiti intretinerea indiferent daca sunteti membru al asoc sau nu ,intretinerea cade in sarcina tuturor proprietarilor, daca sunteti restantier mai mult de 3 luni comitetul asoc. poate sa va cheme in judecata pentru recuperarea restantelor.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Autodebransare
Stefan Banica
Buna seara,
Am si eu o intrebare pentru un avocat si anume :daca sunt cu plata intretinerii la zi insa sunt restantieri in bloc iar din cauza asta in bloc ... (vezi toată discuția)
Probleme debransare radet
EUV
Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un sfat. In luna Octombrie 2014 am demarat procedurile de debransare de sistemul centralizat de incalzire. Lucrarea a fost ... (vezi toată discuția)