avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitie tema de proiectare si SF
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitie tema de proiectare si SF

Buna ziua. As dori sa stiu daca exista restrictie la atribuirea temei de proiectare si a SF-ului catre aceeasi firma. Din cate am inteles, legislatia romana nu are o astfel de precizare, dar in Directiva 24/2014 ar fi stipulat asa ceva. Ma poate ajuta cineva cu articolul?

Alte discuții în legătură

Cheltuieli ale autoritatilor publice donigao donigao Buna ziua, Stiu, de prin auzite, ca o autoritatea publica nu are voie plateasca 2 studii de fezabilitate ( cel putin aceasta este problema mea) pe aceeasti ... (vezi toată discuția)
Incasare valutara in numerar maque maque Buna ziua, Ma puteti ajuta, va rog, cu un raspuns la urmatoarea intrebare: O companie din Romania poate incasa in numerar, o suma de bani de la o ... (vezi toată discuția)
Drepturi autor articole online. ce se poate face dacă cineva obține bani folosindu-se de conținutul creat gratuit? LauraEP LauraEP Buna ziua! Timp de 2 ani am contribuit in mod voluntar cu peste 40 de articole pe un blog de calatorii. De asemenea, alte 3 prietene au procedat la fel, ... (vezi toată discuția)