avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Document predare DEEE-eri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Document predare DEEE-eri

In urma unor inventarieri au fost intocmite procese-verbale de scoatere din functiune a mijloacelor fixe separat pt cele electrice si comisia a constatat ca trebuie predate. Am luat legatura cu o firma de reciclare deee-uri sa le ridice de la un punct de lucru si mi-au trimis inca un proces verbal de scoatere din functiune a mijloacelor fixe completat cu ce s-a predat, dar fara datele firmei (CUI, etc) doar cu antetul lor:(. Eu sunt de parere ca imi trebuie un proces-verbal de predare-primire, cu toate datele de identificare a celor doua firme, ei zic ca pana acum nu s-a plans nimeni de documentele lor. Am dreptate sa insist sa primesc PV de predare-primire? Eu nu consider ca PV de scoatere din functiune a mijloacelor fixe poate fi document intre terti.
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 19 Septembrie 2016
Irene39, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sandu reciclare , utilizator 14:11, 2 Aprilie 2024
La predarea deseurilor din echipamente electrice trebuie sa completati formularele de transport deseuri prevazute in HG 1061/2008 respectiv Anexa 2 pt deseuri periculoase (daca exista - de ex. monitoare CRT, aparate aer conditionat, frigidere), Anexa 3 pt. deseuri nepericuloase. In mod normal ar trebui sa completati un aviz de expeditie si nu pv. Apoi, predarea respectiva trebuie sa o inregistrati in Evidenta gestiunii deseurilor conform Legii 2111/2011 si HG 856/2002
Buna ziua.
Recent am înființat o societate comerciala ce are că obiect de activitate colectarea deșeurilor nepericuloase. Asi vrea să mă ajutați să mi spuneți ce acte trebuie sa fac magazinului pentru deșeu carton și folie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deseurile mgeorgiana mgeorgiana Buna ziua, Am primit certificatul de valorificare de la REBU, cei cu care avem contract de ridicare a deseurilor din plastic, hartie, carton si menajere. ... (vezi toată discuția)
Scoatere din folosinta mijloace fixe emanuela73 emanuela73 ma poate ajuta cineva cu documentatie privind regimul de scoatere din folosinta a mijloacelor fixe? regulile de casare obiecte de inventar?pentru mijloacele ... (vezi toată discuția)
Evidenta deseurilor - urgent jacquelline jacquelline Am urmatoarea problema legata de evidenta gestiunii deseurilor: o societate a obtinut un acord de mediu in vederea demolarii unor mijloace fixe (poduri ... (vezi toată discuția)