In urma unor inventarieri au fost intocmite procese-verbale de scoatere din functiune a mijloacelor fixe separat pt cele electrice si comisia a constatat ca trebuie predate. Am luat legatura cu o firma de reciclare deee-uri sa le ridice de la un punct de lucru si mi-au trimis inca un proces verbal de scoatere din functiune a mijloacelor fixe completat cu ce s-a predat, dar fara datele firmei (CUI, etc) doar cu antetul lor:(. Eu sunt de parere ca imi trebuie un proces-verbal de predare-primire, cu toate datele de identificare a celor doua firme, ei zic ca pana acum nu s-a plans nimeni de documentele lor. Am dreptate sa insist sa primesc PV de predare-primire? Eu nu consider ca PV de scoatere din functiune a mijloacelor fixe poate fi document intre terti.
Multumesc!
La predarea deseurilor din echipamente electrice trebuie sa completati formularele de transport deseuri prevazute in HG 1061/2008 respectiv Anexa 2 pt deseuri periculoase (daca exista - de ex. monitoare CRT, aparate aer conditionat, frigidere), Anexa 3 pt. deseuri nepericuloase. In mod normal ar trebui sa completati un aviz de expeditie si nu pv. Apoi, predarea respectiva trebuie sa o inregistrati in Evidenta gestiunii deseurilor conform Legii 2111/2011 si HG 856/2002
Buna ziua.
Recent am înființat o societate comerciala ce are că obiect de activitate colectarea deșeurilor nepericuloase. Asi vrea să mă ajutați să mi spuneți ce acte trebuie sa fac magazinului pentru deșeu carton și folie.
Deseurile
mgeorgiana
Buna ziua,
Am primit certificatul de valorificare de la REBU, cei cu care avem contract de ridicare a deseurilor din plastic, hartie, carton si menajere. ... (vezi toată discuția)