avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modificare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modificare punct de lucru

Buna ziua

Am si eu o intrebare, referitoare la punctul de lucru. Se afla intr-un centru comercial, fiind la etajul trei, iar daca ma mut va fi la etajul 1. Deci, practic la acest punct de lucru, singurul lucru ce se modifica e etajul. Tot va trebui sa modific punctul de lucru la Onrc?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: angelica36 , utilizator 14:41, 22 Septembrie 2016
Da, trebuie să faceți o hotărâre de desființare a punctului vechi și de înființare a punctului de lucru nou, mențiune care trebuie înregistrată la ONRC. Nu trebuie să uitați să autorizați activitățile la noul punct de lucru.
Bănuiesc că în contractele de închiriere este specificat etajul și nr locației.
Ultima modificare: Luni, 19 Septembrie 2016
Adrian ALBU, Avocat
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Închidere , deschidere punct de lucru mmarcelcozma mmarcelcozma Doresc sa inchid un pct. de lucru şi să deschid altul . Menţionez ca punctul de lucru pe care doresc să-l închid este trecut în actul constitutiv . ... (vezi toată discuția)
Mai multe cereri la registru marianna marianna am urmatoarele mentiuni pe aceeasi firma: infiintare punct de lucru desfiintare punct de lucru prelungire sediu punct de lucru extindere obiect de ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru mira09 mira09 In cazul in care exista infiintat la Registrul Comertului un punct de lucru iar intre timp imobilul a fost preluat de un alt proprietar si facut un nou ... (vezi toată discuția)