avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Spune-ne cine eşti Capitalul uman..intre agonie si extaz...caut un job!
Discuție deschisă în Spune-ne cine eşti

Capitalul uman..intre agonie si extaz...caut un job!

Buna ziua tuturor,

Viata oamenilor este un miracol, in timp ce conditia umana este un fascinant spectacol, care imbraca tot spectrul de valori si non-valori, de la sublim la tragic, de la eroism la lasitate. Principala dimensiune a unitatii lumii consta in unitatea sistemelor ei de valori. Dincolo de razboaie si conflicte, lumea a produs, produce si va produce, cat va exista pe pamant sau oriunde in alta parte, valori. Iar acestea sunt singurele care dau consistenta, durata, perenitate si frumusete vietii.
Nu mi-am propus sa postez aici un blog, sunt doar cateva idei in care cred si pe care mi-as dori sa le impartasesc cu ceilalti. Varsta mea biologica este 41 ani, arat de 30 si ma simt ca la 20 ani. Eman in jurul meu optimism cat 5 oameni la un loc; sunt un om fericit, care traieste cu bucurie fiecare zi. Imi doresc sa continui sa cresc, sa ma perfectionez permanent, sa evoluez, intr-un cuvant. Am inca atatea de oferit! Cred cu tarie ca resursa cea mai importanta pentru o companie o reprezinta capitalul uman, cel in care merita a se investesti continuu, care trebuie pretuit si recunoscut permanent.
Cui ii mai pasa de asta astazi?? A reusit oare criza sa distruga toate valorile, sa reduca la minim interesul companiilor pentru angajati performanti?
In cei 22 ani de munca am acumulat experienta si mi-am imbunatatit in mod constant nivelul pregatirii. Sunt de profesie economist, vorbesc engleza fluent si cunosc la nivel mediu inca doua lumbi de circulatie. Am coordonat un departament de Customer Service in cadrul unei companii de prestigiu care, iata, isi inchide acum portile ca urmare a incapacaitatii de a face fata perioadei de criza pe care o traversam.

Incerc acum sa-mi gasec un job si sa o iau de la capat. Marturisesc, n-am fost pregatita pentru aceasta etapa, cati dintre noi am fost oare? Nu am traversat esecuri in cariera mea desi, iata. se dovedeste ca lipsa unei experiente a esecului era necesara pentru o mai buna gestionare a situatiei de fata.

Nu stiu cati vor avea rabdarea sa lectureze randurile de fata, voi miza insa intotdeauna pe jocul la ruleta succesului. Cred in mine si in capacitatile mele, sunt optimista si stiu ca, acel cineva care intuieste ca oferindu-mi acum o sansa va face o investitie buna, exista!

Raman deschisa oricarei propuneri care sa-mi ofere sansa de a face dovada celor mentionate anterior.

O zi frumoasa tuturor!


Ultima modificare: Marți, 25 August 2009
mihaelaak, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioana Constantin , Contabil 21:40, 19 Septembrie 2009
Bravo! Nu multi dau dovada de optimism in ziua de azi! Bafta!
Cu siguranta vei gasi, poate chiar ceva mai bun, "tot raul e spre bine", succes!
Un PFA pe consultanta in managementul afacerilor, n-ar merge?
Cand ai coordonat un Customer Service, cred ca ai avea multe de spus si cu siguranta ai castiga bani seriosi
Va multumesc din suflet pentru incurajari, domnilor consilieri!
Reactiile d-voastra nu fac decat sa-mi confirme ca merita intr-adevar sa speri si sa-ti urmezi visul pana la capat.
Cred ca in timp ce gândirea pozitivă defineşte modul în care putem aborda problemele, entuziasmul este ceea ce dă forţă acţiunilor noastre.
Entuziasmul poate delimita graniţa dintre succes şi eşec. Este o armă împotriva mediocrităţii şi ne învaţă cum să ne folosim aptitudinile, vitalitatea şi resursele creatoare din noi înşine.
Este forţa care îi transformă pe oameni în făuritori de miracole. Dă naştere la îndrăzneală şi curaj, întăreşte încrederea, ne ajută să ne depăşim îndoielile. Creează energie şi este sursa tuturor realizărilor.
Oricine poate fi entuziast o oră; important este să ne păstrăm entuziasmul întreaga viaţă.
Dacă ne vom folosi inteligenţa, pasiunea şi motivaţia profundă, ne vom putea împlini orice dorinţă.

Ma voi gandi la sugestia d-voastra d-le consilier cazacioc,ramane sa studiez care este potentialul pietei in acest moment de criza, cand foarte multe afaceri mici si mijlocii dispar peste noapte. Este o idee de luat in seama.
Si, ca in cazul oricarui proiect, mai intai a aparut "IDEEA"..

Va doresc o seara frumoasa tuturor..
Ultima modificare: Marți, 25 August 2009
mihaelaak, utilizator
Am trecut prin aceeasi experienta. La 40 de ani, intr-o firma mare, cu nume, avand in spate rezultate recunoscute, experienta, dar in momentul in care s-au externalizat serviciile si s-a restructurat directia juridica, am primit un sut ca oricare altul.....
Un moment "excelent"...in provincie , in timp de criza...
Am gasit dupa un timp ceva mai bun si imi place mai mult ceea ce fac. Am mai invatat ca nu trebuie sa astept sa sa-mi recunoasca altii valoarea ci, mai intai, sa stiu sa ma apreciez eu.
Si cel mai important lucru: ceea ce stiu in domeniul meu de activitate nu poate sa-mi ia nimeni...doar slujbele se pot pierde.
Bafta si speranta tuturor care cred in fortele proprii.

Alte discuții în legătură

Criza...unde e criza?! Tulcea Detectiv particular Tulcea Detectiv particular De cind cu declansarea campaniei electorale pentru europarlamentare de pe sticla televizoarelor au disparut toti politicieni care pina mai ieri vorbeau despre ... (vezi toată discuția)
Doresc angajaaaaareeee!!! Hei, nu cumva, acolo unde lucrati voi, aveti nevoie de un super- geniu operator facturare (cu o viteza nemaipomenita de introducere a datelor!!!) care stie si ... (vezi toată discuția)
Ce doriti sa va aduca mos craciun? ContSters250994 ContSters250994 Eu imi doresc sanatate ca i mai buna decat toate! Dragoste impartasita si incredere! Putere de munca! Si un dram de noroc! Si tot ce am spus mai sus ... (vezi toată discuția)