Hei, amice, fiecare potential angajat isi cunoaste valoarea. De pilda, ultimul meu salariu (la o banca, cu contract pe 2 luni, fara posibilitati de prelungire in functie de rezultatele personale!) a fost de 8, 5 milioane. La penultimul loc de munca, in contabilitate primara - facturare, luam 8 milioane. Stiu ca nu toate firmele platesc atat, tocmai din aceasta cauza am coborat stacheta la 6, dar, sa fim seriosi, de la 8 milioane sa lucrez pe 4 sau 5, ar insemna ca ori am fost supra- evaluata acolo (desi stateam vreo 12- 13 ore la servici si uneori ma duceam si duminica pt. ca aveam treaba) ori m-am depreciat intre timp (ha, ha... ca euro!)
Asa ca, daca tu te numeri printre cei care accepta 4 sau 5 milioane, e problema ta... Tot ce pot sa spun este ca cei ca tine strica piata muncii prin faptul ca nu isi apreciaza munca la adevarata ei valoare, coboara standardul, din modestie sau... nu stiu din ce, obisnuind in felul acesta angajatorii sa ofere salarii mici; ma rog, n-o fi asa peste tot dar cunosc ceva cazuri de astfel de persoane.
In alta ordine de idei, nu am apelat la voi pt. ca sunt disperata, n-am cu ce sa-mi hranesc copiii, etc., ci pentru ca m-am gandit ca voi avea noroc si de ce nu?!
E adevarat ca imi trebuie bani (cui nu-i trebuie), am nevoie de vechime in munca si toate celelalte dar nu m-as umili, lucrand pe nasturi (aviz amatorilor!). Prefer sa astept, sa evaluez ofertele, sa testez piata, sa ma gandesc bine cand iau o decizie.
De ce sa nu pun eu conditiile? Eu pun conditiile mele (care nu mi se par pretentioase absolut deloc), angajatorul pune conditiile lui, daca ne intelegem, batem palma. Nu ti se pare normal? Doar nu suntem sclavi pe plantatie!
Super raspuns Ade' !!!
Si inca ai fost delicata pentru o replica atat de idioata...
Stii, atunci cand iti cunosti valoarea ceri mai mult, mai putin sau deloc, de la persoana la persoana la persoana.
Cred ca vei avea succes in cautare, fiind convins ca exista si angajatori care cauta oameni inteligenti.
Av. Dinu