avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Doresc angajaaaaareeee!!!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Doresc angajaaaaareeee!!!

Hei, nu cumva, acolo unde lucrati voi, aveti nevoie de un super- geniu operator facturare (cu o viteza nemaipomenita de introducere a datelor!!!) care stie si ceva contabilitate primara (import, registru casa, clienti etc.) si care prinde repede din zbor toate informatiile?!
Daca da, va rog sa-mi raspundeti!
Am 23 ani, studii medii, liceu economic, atestat contabil, sunt in anu' IV la Management Financiar, sunt ok cu engleza si cu PC-u'... Si cam atat! Rezist la un program de 8 - 10 ore, ma multumesc cu 6 mil., am spirit de echipa si sunt muncitoare!
Astept sa-mi scrieti, poate - cine stie - o sa am noroc!
Bag seama ca nu iesti pretentios deloc. Sunt altii cu studii superioare care se multumesc cu mai putin.
Daca vrei servici cu adevarat nu pui conditii inainte.
Hei, amice, fiecare potential angajat isi cunoaste valoarea. De pilda, ultimul meu salariu (la o banca, cu contract pe 2 luni, fara posibilitati de prelungire in functie de rezultatele personale!) a fost de 8, 5 milioane. La penultimul loc de munca, in contabilitate primara - facturare, luam 8 milioane. Stiu ca nu toate firmele platesc atat, tocmai din aceasta cauza am coborat stacheta la 6, dar, sa fim seriosi, de la 8 milioane sa lucrez pe 4 sau 5, ar insemna ca ori am fost supra- evaluata acolo (desi stateam vreo 12- 13 ore la servici si uneori ma duceam si duminica pt. ca aveam treaba) ori m-am depreciat intre timp (ha, ha... ca euro!)
Asa ca, daca tu te numeri printre cei care accepta 4 sau 5 milioane, e problema ta... Tot ce pot sa spun este ca cei ca tine strica piata muncii prin faptul ca nu isi apreciaza munca la adevarata ei valoare, coboara standardul, din modestie sau... nu stiu din ce, obisnuind in felul acesta angajatorii sa ofere salarii mici; ma rog, n-o fi asa peste tot dar cunosc ceva cazuri de astfel de persoane.
In alta ordine de idei, nu am apelat la voi pt. ca sunt disperata, n-am cu ce sa-mi hranesc copiii, etc., ci pentru ca m-am gandit ca voi avea noroc si de ce nu?!
E adevarat ca imi trebuie bani (cui nu-i trebuie), am nevoie de vechime in munca si toate celelalte dar nu m-as umili, lucrand pe nasturi (aviz amatorilor!). Prefer sa astept, sa evaluez ofertele, sa testez piata, sa ma gandesc bine cand iau o decizie.
De ce sa nu pun eu conditiile? Eu pun conditiile mele (care nu mi se par pretentioase absolut deloc), angajatorul pune conditiile lui, daca ne intelegem, batem palma. Nu ti se pare normal? Doar nu suntem sclavi pe plantatie!
Frumos raspuns, dar nu explica in nici un fel de ce vrei sa ramai anonima. :-) Chiar sunt curios...
K, m-am "logat"!
Super raspuns Ade' !!!
Si inca ai fost delicata pentru o replica atat de idioata...

Stii, atunci cand iti cunosti valoarea ceri mai mult, mai putin sau deloc, de la persoana la persoana la persoana.

Cred ca vei avea succes in cautare, fiind convins ca exista si angajatori care cauta oameni inteligenti.

Av. Dinu

Alte discuții în legătură

Problema la semnarea cim - angajator nou ContSters363688 ContSters363688 Buna ziua, In urma cu aprox. 1 luna am fost chemat la primul intreviu in cadrul unei corporatii din domeniul IT la sediul din Bucuresti. In prezent sunt in ... (vezi toată discuția)
Functionare srl cami_30hu cami_30hu daca am un SRL infiintat acum in telecomunicatii, unde as putea gasi formularul 010 de inregistrare fiscala a firmei pe care sa-l pot completa cu datele ... (vezi toată discuția)
Parere specialist adle adle Buna seara, Am nevoie de parerea dvs ca si specialisti. Am fluctuatii in ceea ce priveste schimbarea locului de munca. Am o experienta de 2 ani si ... (vezi toată discuția)