avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Doresc angajaaaaareeee!!!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Doresc angajaaaaareeee!!!

Hei, nu cumva, acolo unde lucrati voi, aveti nevoie de un super- geniu operator facturare (cu o viteza nemaipomenita de introducere a datelor!!!) care stie si ceva contabilitate primara (import, registru casa, clienti etc.) si care prinde repede din zbor toate informatiile?!
Daca da, va rog sa-mi raspundeti!
Am 23 ani, studii medii, liceu economic, atestat contabil, sunt in anu' IV la Management Financiar, sunt ok cu engleza si cu PC-u'... Si cam atat! Rezist la un program de 8 - 10 ore, ma multumesc cu 6 mil., am spirit de echipa si sunt muncitoare!
Astept sa-mi scrieti, poate - cine stie - o sa am noroc!
nu cred... si cred ca indiferent ce esti tu ...angajat sau patron gandesti prea lent si in favoarea ta !!!!!!! Pe ce stim punem conditii cat vrem.
bravooooooooooo
am intrat cam tarziu pe acest site ... dar ma bucur ca ai

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema la semnarea cim - angajator nou ContSters363688 ContSters363688 Buna ziua, In urma cu aprox. 1 luna am fost chemat la primul intreviu in cadrul unei corporatii din domeniul IT la sediul din Bucuresti. In prezent sunt in ... (vezi toată discuția)
Functionare srl cami_30hu cami_30hu daca am un SRL infiintat acum in telecomunicatii, unde as putea gasi formularul 010 de inregistrare fiscala a firmei pe care sa-l pot completa cu datele ... (vezi toată discuția)
Parere specialist adle adle Buna seara, Am nevoie de parerea dvs ca si specialisti. Am fluctuatii in ceea ce priveste schimbarea locului de munca. Am o experienta de 2 ani si ... (vezi toată discuția)