daca am un SRL infiintat acum in telecomunicatii, unde as putea gasi formularul 010 de inregistrare fiscala a firmei pe care sa-l pot completa cu datele firmei. In conditiile de completare am vazut ca trebuie redactat pe calculator sau la masina de scris, toate formularele sunt protejate si nu pot scrie in ele.
In afara formularului de inregistrare fiscala 010 mai trebuie sa depun ceva la finante? Ce alte acte si unde mai trebuie sa depun pentru a nu primi amenda? Contabilitatea o pot face eu sau am nevoie de un contabil?
Multumesc anticipat,
Camelia
Dupa cum vad eu, habar n-ai de contabilitate. Iti sugerez sa-ti iei urgent un contabil, altfel vei da zeci de milioane pe amenzi. Contabilitatea nu se tine dupa ureche.
Daca societatea este nou infiintata nu ai nevoie de inregistrare la finante.
Oricum, toate formularele necesare sunt disponibile la administratia financiara.
Contabilitatea este pentru contabili.
In plus la fiecare pas pe care il vei face in continuare trebuie sa mai intrebi.
Va multumesc pentru raspunsuri,
da aveti perfecta dreptate faptul ca "habar n-am de contabilitate", nu este domeniul meu de competenta.
O sa angajez si un contabil dar pentru inceput am crezut ca pot sa fac eu si acest lucru cel putin pana in momentul in care firma o sa mearga mai bine. Si totusi cred ca orice om poate sa invete.