avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire pensie pentru cheltuieli de judecata si ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire pensie pentru cheltuieli de judecata si onorariu avocat

buna seara.anul trecut la soacra i sa ridicat oprirea pe pensie la care o avut oprire din 2013.acuma ai venit o hartie de la firma de recuperatori ca are de plata 1.200 pt cheltuieli de juedecata si avocatul.cum se poate asa ceva o data ce ea a avut oprire pe pensie din care banuiesc ca sa tras si avocatul cheltuielile nu?va rog sa ma lamuriti ce trebuie sa fac #-o o iau razna cu firmele de recuperatori nu ma pot intelege nici cum cu ei soacra degeaba vorbeste la telefon ca ea nu stie cum functioneaza toate procedurile astea la mine nu vor sa imi spuna nimica leam spus ca nu aude nici vorba de asa ceva #-o nimic nici o explicatie
Cel mai recent răspuns: ale2012 , utilizator 20:34, 14 Martie 2017
1. vedeți ce vi s-a comunicat prima dată, ce anume ați plătit (dacă nu mai aveți titlu executoriu, faceți rost de el de la executorul judecătoresc care a pus în executare prima poprire).
2. dacă ați plătit , faceți cerere la executorul judecătoresc
cum adica sa fac cerere la executor daca ii sa oprit din pensie numai de acolo pot sa vad ce ii sa tras din pensie si pentru ce ?pe titlu judecatoresc scrie onorariu lui de 500 ron si bani care nu ia achitat si de acolo a inceput sa ii se opreasca eu cum pot sa dovedesc ca ii achitata??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executorul judecatoresc solicita un onorariu ... rolinschi rolinschi In cazul in care executorul judecatoresc solicita un onorariu de 7200 lei iar in urma procesului de contastatie la executare silita, judecatorul diminueaza ... (vezi toată discuția)
Onorariu nastaseelena nastaseelena ce se [poate intampla daca un creditor nu plateste onorariu de executare. De exemplu un creditor a inaintat executorului judecatoresc dosar pt recuperarea ... (vezi toată discuția)
Recuperarea taxelor judiciare din contul avocatului lorexx lorexx Buna ziua. drept urmare a castigarii unor dosare, avocatul, ca reprezentant al societatii noastre, a incasat cheltuielile de judecata. Fireste, acestea i-au ... (vezi toată discuția)