avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Restituirea fondului de reparati
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Restituirea fondului de reparati

Buna ziua,As dori sa ma lamuriti cum se procedeaza legal cu fondul de reparati al unui locatar care isi vinde apartamentul?

Mentionez ca am avut sedinta cu asociatia de locatari anul trecut pt izolarea acoperisului.Prima parte s-a finalizat urmand ca 2 -a parte sa se execute in cursul luni acestea.Un locatar vrea sa vand ap'.a venit la mine sa ii semnez ca nu are datori(neachitand nici o transa din cele 4 a cate 150 de lei)La urma a achitat i-am semnat hartia cum ca nu are datori catre asociatie pt ai servi la notariat.Dupa cateva zile retrage fondul de reparati,pt motivul ca a vandut apartamentul.Desi in acest moment trebuie achitat avansul lucrari de izolatie a acoperisului.Administratoarea a restituit bani fara a intreba presedintele-

As vrea sa imi raspundenti care sunt pasi legali pt restituirea fondului de reparati im caz de vanzare a unui apartament de catre un prorietar

Multumesc Andrei

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:36, 20 Septembrie 2016
Conform dispozitii in vigoare ,fondul de reparatii nu se restituie,acesta ramane in gestiunea asociatiei de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hidroizolare plaseu subsol goby goby Sunt presedinte nou ales la o asociatie.Acum vreo trei ani un locatar de la parter a vrut sa-si imbunatateasca confortul si din proprie initiativa, cu ... (vezi toată discuția)
Balconul este parte comuna ? cine plateste reparatiile ? cristel52 cristel52 Stau la et, 10 si am hotarat sa izolez terasa cu polistiren extrudat pe toata suprafata corespunzatoare ap; meu. Initial presedintele asociatiei de locatari ... (vezi toată discuția)
Reparatii bloc - asociatia de proprietari Liniutapuncliniuta Liniutapuncliniuta Buna ziua. In lista de cheltueli aferenta lunii decembrie, la noi in bloc, a aparut fond de reparatii. Astazi la intrunirea grenerala a asociatiei de ... (vezi toată discuția)