Buna ziua. Avem o angajata noua. In fisa SSM aceasta trebuie sa declare cat timp face pana la locul de munca si invers dar si adresa de unde pleaca cat si alte detalii , cum ar fi mijloacele de transport si cateva repere.
Intrebarea mea este urmatoarea.
Cum procedez daca persoana respectiva locuieste la o alta adresa si nu la cea din buletin si nu are viza de flotant.
Multumesc.
In cazul producerii unui eveniment, diferentele de domiciliu/ traseu/ perioade de deplasare, etc. existente intre mentiunile din fisa ssm si mentiunile din CI pot crea probleme comisiei desemnate sa cerceteze evenimentul. La dosarul de cercetare se anexeaza copie dupa CI si dupa fisa individuala de instruire ssm.
Cel mai bine si legal este ca lucratorul sa obtina viza de flotant.
Trebuie avut in vedere ca la completarea fisei ssm se utilizeaza datele din CI a lucratorului. Aici vor aparea niste date, certe, iar la traseu vor aparea date declarate (!?), neverificabile.
Traseu normal
button
Buna ziua.
Va rog sa ma ajute cineva cu explicarea urmatoarelor cuvinte. Va rog sa nu introduceti articole etc. Cum trebuie inteles cuvintele [b]traseu normal ... (vezi toată discuția)
Accident de munca
silvia77
Buna ziua. In urma cu o luna am suferit un accident rutier in timp ce ma deplasam spre servici. Am declarat ca fiind accident de munca avand in vedere ... (vezi toată discuția)