avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Corectare CNP eronat in declaratiile 112, 205 si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Corectare CNP eronat in declaratiile 112, 205 si Revisal

Incepand cu luna dec 2012, am completat declaratiile 112 si 205 avand CNP-ul gresit pt.unul din salariati.Cum se poate corecta situatia aceasta la ANAF si ITM?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:56, 21 Septembrie 2016
In REVISAL, intrati pe corectie salariat si modificati CNP-ul gresit.

Salvati, generati fisierul pe care-l depuneti/transmiteti la ITM.

Corectarea in sistem a inregistrarilor din acest ecran se poate face apasand butonul "Corectie" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Salariat".
Ultima modificare: Miercuri, 21 Septembrie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,va rog ajutor….am introdus ieri in contract in revisal ... antoniamaria1 antoniamaria1 Buna ziua,va rog ajutor….am introdus ieri in contract in revisal pe o perioada determinata de 6 luni,dar data incetarii contractului a fost gresita,am ... (vezi toată discuția)
Inregistrare revisal durata muncii gresita gina.bratu gina.bratu Buna ziua , daca s-a inregistrat gresit in revisal durata timpului de munca de 8 ore pe zi in loc de 6 ore pe zi ,cum remediez eroarea in revisal ? Ce pasi ... (vezi toată discuția)
Cum fac corecție in revisal? Utamaria Utamaria Buna ziua. La un angajat nou i-am gresit salariul în revisal. E mai mult cu 200 lei. Contract din 18.04 Transmitere în 19.04 si incepere activitate în ... (vezi toată discuția)