avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INREGISTRARE REVISAL DURATA MUNCII GRESITA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INREGISTRARE REVISAL DURATA MUNCII GRESITA

Buna ziua , daca s-a inregistrat gresit in revisal durata timpului de munca de 8 ore pe zi in loc de 6 ore pe zi ,cum remediez eroarea in revisal ? Ce pasi trebuie sa urmez ? multumesc .
Cel mai recent răspuns: gina.bratu , utilizator 16:26, 7 Ianuarie 2020
Prin corectie ...

1. Corectarea in sistem a inregistrarilor din acest ecran se poate face apasand butonul "Corectie" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte"

2. Selectati salariatul din lista pentru care se doreste a fi corectat contractul si modificati:
- tip norma : cu timp partial

- durata timp de munca : timp partial

- repartizare timp de munca : ore/zi

- tip interval repartizare : ore/zi

- timp de munca : 6.oo

3. salvati, generati fisierul si transmiteti la ITM.
Multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, intrebarile mele sun in legatura cu oug 132/2020 1. ... HERLICSKA HERLICSKA Buna ziua, Intrebarile mele sun in legatura cu OUG 132/2020 1. Modificarea timpului de munca se face prin decizie sau act aditional? Eu ma gandesc ca prin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,va rog ajutor….am introdus ieri in contract in revisal ... antoniamaria1 antoniamaria1 Buna ziua,va rog ajutor….am introdus ieri in contract in revisal pe o perioada determinata de 6 luni,dar data incetarii contractului a fost gresita,am ... (vezi toată discuția)
Corectare cnp eronat in declaratiile 112, 205 si revisal carmenbn carmenbn Incepand cu luna dec 2012, am completat declaratiile 112 si 205 avand CNP-ul gresit pt.unul din salariati.Cum se poate corecta situatia aceasta la ANAF si ... (vezi toată discuția)