avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Carte identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Carte identitate

Daca gazduitorul (bunica si tatal) refuza sa vina cu contractul si nu vrea sa ii faca buletinul ce se poate face? Mentionez ca suntem chiriasi la primarie deci este un contract de inchiriere...
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 20:53, 21 Septembrie 2016
Buna seara!

Inseamna ca trebuie sa va gasiti dvs. o locuinta.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

(reinnoire buletin) buna ziua! am nevoie de un sfat, daca ma poate ajuta cineva. ... M1chop M1chop Buna ziua! Am nevoie de un sfat, daca ma poate ajuta cineva. Prietenei mele i-a expirat buletinul de aprox. o luna, iar mama ei nu vrea sa o mai primeasca in ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriasi fara contract StefanescuLaura StefanescuLaura Buna ziua, Ne confruntam cu o problema legata de chiriasii care nu vor sa paraseasca o locuinta. Chiriasii au incheiat pentru prima data un contract de ... (vezi toată discuția)
Chirias Liana21 Liana21 Va rog sa-mi spuneti, daca un chirias care a locuit intr-un apartament inchiriat mai mult de doi ani are dreptul sa solicite proprietarului sa faca demersurile ... (vezi toată discuția)