avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Codul Penal nou?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Codul Penal nou?

Buna!
Am si eu o intrebare. :-/ La examenul de admitere, mai ales pentrul Baroul Cluj, se va lua in considerare noul Cod Penal? Cel care trebuia 'cica' sa intre in viguare din 29.06.2005? Sau ramane cel vechi?
Oricum, dintre subiectele afisate pe site unul nu se mai gaseste deja in noul cod.
Mersi si
BAFTA TUTUROR!!!!!!B-)
Cel mai recent răspuns: aliPus , utilizator 13:46, 14 Noiembrie 2005
Nu numai pt baroul Cluj, dar la nivelul intregii tari in vigoare este vechiul cod penal. noul cod penal va intra in vigoare la data la care ia spus tu. So, e imposibil sa se aplice o lege care inca nu a intrat in vigoare. Spor, si eu dau tot la Cluj, poate ne vedem pe acolo!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul penal nou? Calobra Calobra Buna! Am si eu o intrebare. :-/ La examenul de admitere, mai ales pentrul Baroul Cluj, se va lua in considerare noul Cod Penal? Cel care trebuia 'cica' sa ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Examen noiembrie ContSters21173 ContSters21173 Stie cineva daca examenul de admitere in Baroul Bucuresti este sub forma de grila?:D (vezi toată discuția)