avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... incadrare inspector situatii de urgenta
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

incadrare inspector situatii de urgenta

are aceeasi incadrare ca inspector impozite si taxe
specific ca amandoi avem studii superioare dar prietenul meu are si o vechime de 4 ani el ce salariu trebuie sa aibe?
va rog ajutati-ne este urgent pentru ca doamna secretar este incepatoare si ne este frica ca ne greseste incadrarea

Alte discuții în legătură

Salarizare sef svsu zama cristian zama cristian Sunt Seful SVSU dintr-o primarie,la data angajarii aveam studii medii, am absolvit ,intre timp, o facultate de stat (admin.pub),mi s-a marit salariul de la 788 ... (vezi toată discuția)
Incadradrea prin concurs pe un post de secretar sef de scoala victoria_64 victoria_64 Am fost admisa la concursul de ocupare a unui post de secretar sef la o scoala cu 1100 elevi și peste 100 angajati. Secretara care a plecat a avut ... (vezi toată discuția)
Salarizare in administratie grig1968 grig1968 In luna august 2015 intrebam pe forum ,ce salariu trebuie sa aiba un inspector de specialitate in administratia publica locala si cum este produra de a fi ... (vezi toată discuția)