avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Specializare profesor
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Specializare profesor

Bună! Peste un an termin facultatea de Inginerie Alimentară la specializarea Ingineria Produselor Alimentare. Am făcut și modulul 1 pshiho-pedagogic. Practica am urmat-o la un liceu de industrie alimentară, iar doamna profesor care mi-a fost îndrumător mi-a spus că pot preda doar la licee de profil industrie alimentară și alimentație publică după ce voi termina ambele module pedagogice (deci și masterul), nicidecum nu voi putea preda chimie :( . Dacă voi urma un master pe nutriție (unde se pot duce și absolvenți de industrie alimentară, nu doar medicină/ biochimie etc.) voi putea preda și alte discipline, de exemplu nutriție la școli postliceale sau biologie? În cazul în care voi urma masterul pe chimie voi putea să mă încadrez să predau chimie? :?

Alte discuții în legătură

Profesor daca am terminat facultatea de drept Elena.1980 Elena.1980 Buna ziua, Am terminat Facultatea de Drept iar ulterior am urmat cursurile Modulului Pedagogic I, pt clasele V - VIII. Ulterior acestora am urmat si ... (vezi toată discuția)
Incadrare camytza_32 camytza_32 Sunt absolventa de universitate, specializarea \"economist\", absolventa de master, specializarea: Gestiune contabila si financiara, absolventa de modul ... (vezi toată discuția)
Incadrare invatamant anastasia14 anastasia14 Buna ziua, Am absolvit un liceu teoretic, apoi Colegiul de institutori in anul 1999. In anul 2000 am continuat studiile la Facultatea de Litere, specializarea ... (vezi toată discuția)