avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amplasare toneta pe un teren privat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amplasare toneta pe un teren privat

Buna ziua,
Am amplasat o toneta tip fast food intr-o parcare pivata, in baza unui contract de inchiriere cu proprietarul parcarii. Am obtinut toate avizele urmand sa mi se elibereze autorizatia de functionare de catre primarie. M-am prezentat cu actele cerute si mi s-a spus ca nu am acordul de amplasare cu apobare de la urbanism. Este necasar acest acord din moment ce doresc amplasarea rulotei pe domeniul privat? Ce act legislativ reglementeaza aceasta problema? Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 23 Septembrie 2016
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Afacere in parcare LicaC LicaC BUNA ZIUA. Este legal sa imi amplasez o rulota fast food (cu aprobare de functionare) intr-o parcare platita ? Exista reglementari privind ... (vezi toată discuția)
Legea 51 mireacaty mireacaty Ce construcții nu necesita autorizația de construire ? Am o rulota tip fast food , intr,-un parc industrial, am amenajat pt iarna cu pereți fin OSB placați ... (vezi toată discuția)
Închiriere spatiu, necesitate certificat de urbanism Analur Analur Bună ziua! Am o intrebare: o firmă particulară SRL concesioneaza/inchiriaza un teren de la Primarie. Pe acest teren se afla un bar, o terasa si un teren de ... (vezi toată discuția)