avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contestare certificat Medico-Legal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contestare certificat Medico-Legal

Buna seara, sotul meu are o problema cu fosta sotie care il acuza de loviri si alte violente, dupa un incident in trafic in care s-au imbrancit reciproc, aceasta a mers la IML unde a obtinut un certificat in care se atesta ca a avut nevoie de 3 zile de ingrijiri medicale. De asemenea la dosar sunt niste poze scoase pe o coala in care este vanata pe toata fata, insa, stiind ca urmareste fel si fel de inscenari, in ziua incidentului, sotul meu a angajat un detectiv particular care sa o fotografieze tocmai de aceasta teama, bineinteles ca nu avea nimic pe fata, nici la politie cand a depus plangerea in ziua respectiva nu avea nimic. Cum este posibil sa contest acel certificat medico-legal? in conditiile in care ea acum se vede cu un medic ortoped, prieten cu cel care a eliberat certificatul #-o
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:57, 23 Septembrie 2016
Puteti contesta certificatul IML numai la Comisia Superioara
Actele medico legale nu pot fi anulate in baza unei actuni introduse la instanta de judecata ,
deoarece in conformitate cu art. 3 alin. 1 din OG nr. 1/2000,
orice ingerinta in activitatea de medicina legala este interzisa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ceertificat medico-legal cypyk cypyk pe data de 24 mai am fost agresat fizic si verbal de un individ. in urma acestui fapt m-am prezentat la sectia de politie si am depus plagere pentru amenintare ... (vezi toată discuția)
Plangere la politie inel inel A o problema, am avut o altercatie cu un vecin, ne-am imbrancit putin dar mentionez faptul ca el a si sotia lui au fost cei care au inceput scandalul, au depus ... (vezi toată discuția)
Lovire, violenta sau vatamare? ContSters40958 ContSters40958 Buna ziua.Va scriu in speranta ca primesc un sfat de la dvs.In urma cu aproape 3sapt intr-o incaierare cu 2 tipi am fost muscat de fata de unul dintre ei ... (vezi toată discuția)