avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plangere la politie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plangere la politie

A o problema, am avut o altercatie cu un vecin, ne-am imbrancit putin dar mentionez faptul ca el a si sotia lui au fost cei care au inceput scandalul, au depus plangere la politie si au facut rost de certificate medicale, de la IML, cu 17 zile de ingrijiri medicale. Ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: ContSters181996 , utilizator 10:30, 14 Iulie 2011
Sa aveti martori care sa declare ca cei doi au incpeut scandalul, ca ati fost provocat.
S-ar putea sa va alegeti cu o amenda, fiindca ei au certificat medico-legal, ceea ce atesta faptul ca au fost supusi unor acte de violenta .Daca au si martori care sa declare ca dvs. sunteti faptuitorul , isi pot sustine plangerea.Ideea este ca si dvs. sa aveti martori care sa spuna cum a inceput totul si ca de fapt,,v-ati imbrancit,, reciproc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune bobar bobar Buna, sambata seara a suferit o agresiune intr-un club. ce masuri legale poate lua? Mi-a spus ca nu stie cine la agresat. in acea seara a chemat si politia ... (vezi toată discuția)
Violenta in liceu Oana Mirela Oana Mirela Buna seara! Sunt mama unui baiat de 16 ani, astazi un coleg de clasa l-a lovit cu pumnul in ochii, el avand ochelarii la ochii, s-a spart lentila si ia ... (vezi toată discuția)
Contestare certificat medico-legal TudorEmilia TudorEmilia Buna seara, sotul meu are o problema cu fosta sotie care il acuza de loviri si alte violente, dupa un incident in trafic in care s-au imbrancit reciproc, ... (vezi toată discuția)