avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... violenta in liceu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

violenta in liceu

Buna seara!
Sunt mama unui baiat de 16 ani, astazi un coleg de clasa l-a lovit cu pumnul in ochii, el avand ochelarii la ochii, s-a spart lentila si ia provocat rani in jurul ochiului stang, ce pot face ca parinte pt copilul meu avand in vedere ca colegul lui este violent si cu alti copii,?
Baiatul meu nu l-a lovit ci a mers la d-na directoare si ia povestit
Va multumesc anticipat, astept raspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 18:38, 14 Martie 2012
Puteti merge cu fiul dvs. la IML pentru a obtine un certificat medico-legal care sa ateste vatamarile suferite.
In baza acestuia, functie si de numarul de zile de ingrijiri medicale, puteti depune plangere penala pentru loviri si alte violente impotriva faptasului.
depuneti plangere.
mai ales daca faptuitorul are comportament violent si cu altii atunci nu trebuie lasat in pace.
scoateti si certificat medico-legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugere sau doar lovire si alte violente? klumea klumea Vineri la discoteca din sat un nebun m-a lovit cu pumnul in ochelari, [editat]. noroc ca ochelarii au sarit insa mi-a lasat o taietura pe frunte (altfel putea ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla??? nanucu nanucu In urma cu 2 saptamani am avut o altercatie cu un coleg, ne-am injurat, el a venit mi-a dat o palma, dupa care ne-am impartit cate un pumn, el mi-a invinetit ... (vezi toată discuția)
Agresiune premeditata..ce li se poate intampla? cryss4 cryss4 De vreo jumatatea de an eu cu colega mea de clasa(pe vremea aceea fiind prietene bune) m-am certat urat din cauza ei.Dupa aceea o perioada buna nu ne-am mai ... (vezi toată discuția)