avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Conturi si ANAF
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Conturi si ANAF

In urma cu cateva zile , ANAF anunta ca de acum inainte se va bloca un singur cont si nu...toate, care le poate avea o persoana fizica. Daca nu voi vira niciodata banii datorati catre stat in acel cont, sa intelegem ca toate celelalte conturi vor fii active si functionale fara sa avem "probleme" ? Intreb acest lucru deoarece informatia este minora, incompleta si ambigua !

Alte discuții în legătură

Problema cu banca si fiscul danadaia danadaia Buna ziua Am un credit pe persoana fizica la o banca.Am deschisa o firma,un srl.Daca am datorii la fisc pt firma ,acesta poate sa blocheze contul in care ... (vezi toată discuția)
Cont societate porpit de catre anaf cesar cesar Buna ziua,doamnelor,domnilor.Va rog daca sunteti amabili sa ma ajutati in situatia aceasta- am contul societatii poprit din data de 06.02.2014 de catre ANAF,eu ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi bancare pentru impozite neplatite gnosy gnosy M-am trezit cu proprire pe conturi pentru neplata unor impozite la Directia Finantelor Publice. Neglijenta mea, asta e.... Suma proprita era mai mica decat ... (vezi toată discuția)