avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cont societate porpit de catre ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cont societate porpit de catre ANAF

Buna ziua,doamnelor,domnilor.Va rog daca sunteti amabili sa ma ajutati in situatia aceasta- am contul societatii poprit din data de 06.02.2014 de catre ANAF,eu astept o suma de bani si doream sa stiu daca imi pot deschide alt cont persoana juridica la alta banca pentru a mi se va vira suma de bani,dupa care sa-l inchid.Vreau sa stiu daca Anaf-ul a sesizat toate bancile din tara privind poprirea societatii,sau daca colaboreaza bancile intre ele
Cel mai recent răspuns: ContSters307306 , utilizator 19:01, 12 Februarie 2014
Buna ziua,

Poprirea a fost instituita pe toate conturile bancare cunoscute ale firmei, la data la care ANAF a emis poprirea.

Respect,
Dan Preda.
Nu puteti avea o garantie ca nu va vor popri si contul nou deschis.Bancile raporteaza la Anaf toate conturile deschise de societati.
Pai am mentionat ca societatea are numai un cont bancar si acesta poprit.Eu as dori,pt a incasa suma de bani in data x sa-mi deschid un cont la alta banca pt a putea incasa suma.Deci ma interesa din moment ce un cont la banca y este poprit,daca imi pot descide altul la banca z
Inteleg ca nu-i 100%.Dar intreb daca se poate deschide la alta banca cont exact in zilele in care preconizez viramentul,deci as dori sa stiu sigur ca la deschiderea unui cont la alta banca decat cel initial,banca respectiva sa nu-l blocheze>contul este necesar sa fie activ doar 3 zile.Chiar asa repede sa lucreze sistemul???De unde cunoaste banca unde vreau sa-mi deschid cont,ca firma are poprire la alta banca???Va multumesc
Buna ziua,

Asa cum va dadeam de inteles si mai sus, se poate.
Ca sa va spun si mai clar, de la anaf la banca(bineinteles ca tot atat si viceversa), poprirea "pierde" minim 3 zile.
Bineinteles, ca eu va recomand sa va platiti datoriile catre stat, dar cum statul nu stie sa faca o legislatie pertinenta(sau nu vrea) are de pierdut in anumite situatii.

Respect,
Dan Preda.

Alte discuții în legătură

Cont bancar societate cu poprire anaf cesar cesar Buna ziua,doamnelor,domnilor.Va rog daca sunteti amabili sa ma ajutati in situatia aceasta - am contul societatii poprit din data de 06.02.2014 de catre ... (vezi toată discuția)
Poprire cont sgabriel sgabriel buna ziua, In cazul in care exista o poprire pe un cont in cat timp de la incasarea banilor banca are obligatia sa vireze respectiva suma in contul ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi bancare vulpoi vulpoi Buna seara! As dori sa stiu in cazul in care o societate are contul blocat la banca unde isi desfasoara toate operatiunile bancare poate de schide un cont la ... (vezi toată discuția)