avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cont bancar societate cu poprire ANAF
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cont bancar societate cu poprire ANAF

Buna ziua,doamnelor,domnilor.Va rog daca sunteti amabili sa ma ajutati in situatia aceasta - am contul societatii poprit din data de 06.02.2014 de catre ANAF,eu astept o suma de bani si doream sa stiu daca imi pot deschide alt cont persoana juridica la alta banca pentru a mi se va vira suma de bani,dupa care sa-l inchid.Vreau sa stiu in situatia in care imi voi deschide un nou cont la alta banca,special pt viramentul bancar,sa presupunem ca banca x imi va deschide contul,in cat timp se sesizeaza ANAF pt a emite poprire si pt contul nou.Imi sunt necesare doar 3 zile pt viramentul sumei,retragerea sumei si lichidarea contului nou.

Cel mai recent răspuns: ContSters307306 , utilizator 21:10, 11 Februarie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara,

Vi s-a mai raspuns o data aici:

www.avocatnet.ro/content/for...

Respect,
Dan Preda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont societate porpit de catre anaf cesar cesar Buna ziua,doamnelor,domnilor.Va rog daca sunteti amabili sa ma ajutati in situatia aceasta- am contul societatii poprit din data de 06.02.2014 de catre ANAF,eu ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie de urmas medalex medalex Buna ziua! Pensia de urmas a unui copil minor poate fi poprita? (vezi toată discuția)
Poprire anaf pe cont alocatie si pensie de intretinere turelu turelu Bună ziua. Sunt un plătitor de pensie de întreţinere către copilul meu în vârstă de 12 ani. Banii îi virez într-un cont bancar deschis pe numele ... (vezi toată discuția)