avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitare de drept sau judecatoreasca?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitare de drept sau judecatoreasca?

Buna ziua,am fost condamna la 2 ani si 4 luni cu supendare sub supraveghere in perioada de 4 ani de incercare,data condamnari a fost la 30.10.2013 fapta constituie concurs de incidente 2 ani pentru trafic si 4 luni pentru consum,plata cheltuielilor de judecata au fost platite complet si cele 150 de ore in folosul comunitati terminate la 2 luni dupa condamnare,vreau sa stiu dupa terminarea supravegheri primesc reabilarea de drept sau trebuie sa optez pentru ce-a judecatoreasca, multumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Septembrie 2016
WRazvan, utilizator
ART. 86^6 C.P.-1969
Reabilitarea în cazul suspendării executării pedepsei sub supraveghere
Dacă cel condamnat nu a săvârşit din nou o infracţiune înăuntrul termenului de încercare şi nici nu s-a pronunţat revocarea suspendării executării pedepsei în baza art. 86^4, el este reabilitat de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare judecatoreasca self_conscious18 self_conscious18 Buna ziua, Am fost condamnat la 2 ani si 7 luni cu suspendare pentru trafic de droguri pe noul drept penal. Perioada de supraveghere primita este de 6 ani ... (vezi toată discuția)
Reabilitare rodica1959 rodica1959 Dupa o condamnare de 4 ani cu suspendare si 8 ani supraveghere cand se poate face reabiltarea ? Si ce pasi trebuiesc urmati pentru reablitare? (vezi toată discuția)
Reabilitare tuty87 tuty87 Buna, in 01.10.2013 am fost condamnat la 2 ani cu suspendare si 4 ani de incercare, cand intervine reabilitarea de drept sau cand pot face reabilitare ... (vezi toată discuția)