avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie partial anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie partial anticipata

Buna seara ma intereseaza cum se calculeaza pensia cu grad de invaliditate 2 , sunt cadru militar cu 22 de ani serv.special grupa a 2 a,6 luni la an,ma incadrez in grupa a 2 de invaliditate,doresc sa aflu cun se face calculul,mentionez ca am mai lucrat 4 luni inainte de armata, 1 an stagiul militar,1an jumatate somaj si 6 luni scoala de subofiteri.in total 25 de ani.AM 44 DE ANI

Alte discuții în legătură

Cand pot sa beneficiez de pensie de invaliditate? poputa poputa Am 47 de ani am lucrat 24 ani si 3 luni -2 ani somaj -1an 6 luni armata- 1an 6 luni scoala profesionala si16 ani grupa1 din cei 24 pot sa ma pemsionez de boala ... (vezi toată discuția)
Varsta la care pot beneficia de pensie anticipata stanciulescuion stanciulescuion sunt nascut pe 6.01,1963,lucrez din octombrie 1982 pana in prezent,din care civil 4 ani ,1 an scoala militara de politie.1an si 8 luni armata,21 ani si 6 luni ... (vezi toată discuția)
Pensie militara de invaliditate michirec michirec Sunt bolnav incadrat de Comisia de expertiza cu handicap grav;sunt nascut pe 09.08.1958;de la 16 la 19 ani am lucrat, apoi am plecat in armata 9 luni dupa care ... (vezi toată discuția)