avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... vanzare haine marci inregistrate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

vanzare haine marci inregistrate

Buna ziua,

intentionez sa deschid un business de comercializare haine de firma (marci inregistrate cum ar fi DKNY, Calvin Klein, JM Collection, Baby Phat, INC, Jennifer Moore, Jones New York, Levis, Tommy Hilfiger, Charter Club, Nike, Karen Scott, Lucky, Ralph Lauren, Cable & Gauge, Nautica, Style & Co, Anne Klein ) cumparate din SUA. Precizez ca hainele sunt noi si provin de la companii care vand aceste produse la loturi (provenite din stocuri mari, articole nevandute din colectii trecute, etc)
Intrebarile mele sunt:
1. Daca este legal sa vand gandindu-ma la posibilitatea ca unele branduri sa aiba exclusivitate de vanzare doar in anumite magazine.
2. Exista o institutie care sa ofere informatii despre unicii distribuitori ale diferitelor marci? Am cautat pe google spre exemplu Calvin Klein si nu gasesc nimic despre unic distribuitor/importator ...

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Sparecodesign , utilizator 23:10, 8 Decembrie 2016
Buna ziua,

M-ar interesa si pe mine comercializarea acestor marci in vederea vanzarii lor forma virtuala. Ma puteti contacta pe nr de tel 0726 247887. Cu stima, Radut E.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate in vanzarea de haine de lux maxymusprime maxymusprime Buna ziua! Intentionez sa deschid un magazin de tip Outlet in care sa vand haine importate din S.U.A. . Intentionez sa vand haine autentice ( Ralph Lauren , ... (vezi toată discuția)
Magazin tip outlet thebubycko thebubycko Buna ziua! A dori sa deschid un magazin cu haine exclusiv de firma (HAINE ORIGINALE 100% ).Firme cunoscute,cum sunt : (Zara,Mango, Nike, Converse, Desigual, ... (vezi toată discuția)
Magazin online vanzarea hainelor de firma, branduri cunoscute Dragan94 Dragan94 Buna ziua am tot cautat pe net si pe acest forum si nu am gasit nimic concrect nici da nici nu. Deci doresc sa imi deschid un magazin online de haine in care ... (vezi toată discuția)