avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Prima pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Prima pensie

Bună,
Aș dori să știu dacă nu exista în lege o reglementare conform căreia un angajat care iese la pensie are dreptul sa continue munca până la plata primei pensii? Întreb acest lucru pentru ca se intampla adesea să fie nereguli in dosare, iar prima pensie sa intarzie astfel câteva luni bune. Ce se intampla cu persoanele care nu au niciun sprijin din partea nimanui, nici familie, rude sau alti apropati. Cu ce isi platesc intretinerea, utilitatile, taxele...etc.
:(

Alte discuții în legătură

Drepturi si pbligatii pentru cutator NICOLETA SANDA NICOLETA SANDA Am o ruda bolnava de Parkinson in faza avansata.Sotia lui este deja numita curator. Din cauza bolii persoana respectiva isi cheltuieste toata pensia la jocuri ... (vezi toată discuția)
Evitare majorare cuantum pensie de intretinere minor. gabi_br.ro gabi_br.ro Va salut. Speta mea este urmatoarea: Am un copil minor rezultat in urma primei mele casnicii,el aflandu-se in prezent in custodia mamei.In prezent sunt ... (vezi toată discuția)
Varsta pana la care se acorda pensia alimentara zoltanpop zoltanpop Buna ziua, As dori sa va intreb,daca exista o prevedere clara privind varsta pana la care se acorda pensia alimentara .De curind fiul meu a implinit 18 ... (vezi toată discuția)