avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit auto

vreau sa imi cumpar o masina cu motor de 2.2....daca o inmatriculez pe bunici am auzit ca impozitul il voi plati jumatate adica cam 400 de lei....e adevarat? sau e minciuna?
Cel mai recent răspuns: flokeke , utilizator 23:58, 27 Septembrie 2016
Concret ce varsta aveti ,pentru ca si acest aspect conteaza la incheierea politei ?
am 27 de ani....binicii au in jur de 78 de ani....polita auto sigur va veni f mare pe numele meu..plus impozitul de 800 de lei.am auzit ca la pensionari cum sunt binicii mei au reducere 50%.e adevarat..sautrebuie sa fie veterani de razboi.cineva mia zis ca la orice pensionar impozitul auto e redus cu 50%...e adevarat sau cacealma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare proprietar autoturism dupa decesul tatalui. superbus superbus Buna seara. Am o nelamurire legata de urmatoarea problema : Tatal meu (proprietarul unui autoturism Dacia Logan) a decedat acum 1 luna. Conform ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina iulianwizard iulianwizard Buna ziua, Ce posibilitate am sa inmatriculez o masina care nu are seria motor stantata pe motor desi in cartea de identitate apare seria? Am auzit ceva de ... (vezi toată discuția)
Amortizare + cheltuieli cu auto cristian_conea cristian_conea Sunt titular de Intrepr.Individ., neinregistrat in scopuri de TVA. Am achizitionat auto pe firma la data de 1 iulie 2013 cu 72000 lei. Utilizez auto si in ... (vezi toată discuția)