avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit auto

vreau sa imi cumpar o masina cu motor de 2.2....daca o inmatriculez pe bunici am auzit ca impozitul il voi plati jumatate adica cam 400 de lei....e adevarat? sau e minciuna?
Cel mai recent răspuns: flokeke , utilizator 23:58, 27 Septembrie 2016
Concret ce varsta aveti ,pentru ca si acest aspect conteaza la incheierea politei ?
am 27 de ani....binicii au in jur de 78 de ani....polita auto sigur va veni f mare pe numele meu..plus impozitul de 800 de lei.am auzit ca la pensionari cum sunt binicii mei au reducere 50%.e adevarat..sautrebuie sa fie veterani de razboi.cineva mia zis ca la orice pensionar impozitul auto e redus cu 50%...e adevarat sau cacealma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare proprietar autoturism dupa decesul tatalui. superbus superbus Buna seara. Am o nelamurire legata de urmatoarea problema : Tatal meu (proprietarul unui autoturism Dacia Logan) a decedat acum 1 luna. Conform ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina iulianwizard iulianwizard Buna ziua, Ce posibilitate am sa inmatriculez o masina care nu are seria motor stantata pe motor desi in cartea de identitate apare seria? Am auzit ceva de ... (vezi toată discuția)
Amortizare + cheltuieli cu auto cristian_conea cristian_conea Sunt titular de Intrepr.Individ., neinregistrat in scopuri de TVA. Am achizitionat auto pe firma la data de 1 iulie 2013 cu 72000 lei. Utilizez auto si in ... (vezi toată discuția)