avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... intrebare - insarcinata, cim pe perioada determinata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

intrebare - insarcinata, cim pe perioada determinata

Buna ziua, sunt angajata din 02.02.2015 pe perioada determinata,(pe postul unei colege care este in concediu de maternitate) respectiv 3 luni, 1 an, 6 luni, pe 31 octombrie imi expira cele 6 luni, apoi se va prelungi cu 2 luni pana pe 31 decembrie, sunt insarcinata in aproape 8 saptamani, data nasterii va fi 11 mai 2017, intrebarea mea este cum sa procedeaza, sa intru in somaj, sa intru in concediu medical, pentru ca am ceva probleme, cum ar fi mai bine pentru mine din punct de vedere financiar sa procedez,avand in vedere ca pe 31 decembrie nu voi mai fi angajata. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Andreearoxana13 , utilizator 14:37, 27 Septembrie 2016
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/content/for...
Sa inteleg ca eu ar trebui sa-mi depun actele de somaj din luna ianuarie? calculul indemnizatiei se va face doar din media salariului de pe ultimele 12 luni lucrate sau se iau in calcul si lunile de somaj?.Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pe perioada determinata Danieladana28 Danieladana28 Ma numesc Daniela Cimpea ,va rog sa ma ajutati cu un raspuns in ceea ce priveste problema mea: am fost angajata pe perioada determinata din 25.01.2016,iar ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate ionela_c85 ionela_c85 Buna seara. Eu lucrez la o firma si sunt insarcinata in 6 saptamani. Firma se inchide incepand cu luna Aprilie. Angajatii vor fi dati in jomas. Eu pot intra ... (vezi toată discuția)