avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare cedarii unui leasing auto.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare cedarii unui leasing auto.

Buna, as avea o rugaminte, daca poate cineva sa-mi spuna ce fel de acte am nevoie ca pesoana juridica sa cedez un leasing auto catre o alta persoana juridica. Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA TAN , Consilier juridic 05:12, 26 August 2009
O cerere catre firma de leasing iar daca aceasta este de acord ,avand mentionat in contract cesionarea si toate platile la zi ,luati stampila si viitorul contractant si va prezentati la firma de leasing pentru a cesiona dv. si a prelua celalalt.
SFAT:Mai intai cititi bine contractul si luati legatura cu firma de leasing. Succes.

Alexa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un rasouns urgent stanica crinu stanica crinu Am o masina luata in leasing care am scoso la vanzare. Am gasit cumparator hotarand sa-mi preia leasingul si sa-mi ofere o suma de bani. Ok,am mers la notariat ... (vezi toată discuția)
In cazul insolventei se pot cesiona contractele de leasing si in ce conditii? matyqwer matyqwer buna ziua.un srl a intrat in procedura de insolventa.are in derulare mai multe contracte de leasing auto.pot fi acestea cesionate? in ce conditii?trebuie ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! insolventa si leasing bliss25 bliss25 Buna ziua. Am nevoie de ajutor: am o masina luata in leasing pe numele firmei la care lucrez. eu nu am putut s-o iau pe numele meu pentru ca in urma cu ceva ... (vezi toată discuția)