avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... in cazul insolventei se pot cesiona contractele de ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

in cazul insolventei se pot cesiona contractele de leasing si in ce conditii?

buna ziua.un srl a intrat in procedura de insolventa.are in derulare mai multe contracte de leasing auto.pot fi acestea cesionate? in ce conditii?trebuie platit ceva la firma aflata in insolventa?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA TAN , Consilier juridic 11:11, 15 August 2009
Buna ziua .
Daca societatea se afla deja in insolventa nu se mai poate cesiona nimic cu atat mai mult contractele de leasing,lichidatorul judiciar administreaza sc.daca instanta a dispus aceasta masura.Firma de leasing isi ia auto inapoi si dv luati legatura cu lichidatorul ,el este cel in masura sa va spuna ce aveti de facut .
Alexandra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor!!! insolventa si leasing bliss25 bliss25 Buna ziua. Am nevoie de ajutor: am o masina luata in leasing pe numele firmei la care lucrez. eu nu am putut s-o iau pe numele meu pentru ca in urma cu ceva ... (vezi toată discuția)
Cesiune contract de elasing Florentina Brindusa Ionescu Florentina Brindusa Ionescu daca un SRL este in procedura de insolventa, se poate ca judecatorul sindic sa aprobe cesiunea unui contract de leasing catre o persoana fizica care de fapt a ... (vezi toată discuția)
Leasing criss1122 criss1122 Buna seara am si eu o intrebare daca o anumita persona juridica a facut un contract de leasing la motoractive in Bucuresti si persoana este din Oradea atunci ... (vezi toată discuția)