avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... lnfractiuni rutiere- dosar penal deschis dupa 2 ani
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

lnfractiuni rutiere- dosar penal deschis dupa 2 ani

Pe data de 12 nov. 2014 am avut un accident soldat cu minore pagube materiale, in urma probei cu etilotestul fiind depistat cu 0,69 g/l in aer expirat,fiindu-mi suspendat permisul de conducere si fiindu-mi recoltate probe biologice, de atunci nimic iar azi am primit un plic in care sunt anuntat ca m-i s-a deschis dosar penal la IML Craiova proba fiind peste 0,80 g/l in sange,fiind invitat la sediul politiei rutiere pe data de 3 oct 2016.
Intrebarea mea este de ce asa tarziu [aproape doi ani] si ce trebuie sa fac in cazul asta ?
Cel mai recent răspuns: shopi777 , utilizator 09:03, 18 Iulie 2019
Am scăpat, am permis toate gradele și nu mai consum alcool , o zi bună
Ultima modificare: Joi, 18 Iulie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului FRONZAT FRONZAT ce pasi urmeaza. am fost depistat cu aparatul alcooltest cu 0.69 si nu m-am dus la recoltarea de probe biologice. mi-a facut dosar penal si mi-a scris pe ... (vezi toată discuția)
Art. 87, alin. (1) din oug nr. 195/2002 - consecinte stoica gheorghe stoica gheorghe ce consecinte vor fi in cazul in care epilotestul a aratat 0.73 si cele ale recoltari 1.25 find soldat si cu accident fara victime in data 18.09.2008 si find ... (vezi toată discuția)
Retinere permis+talon pentru alcoolemie de 0.73 in aer Driter Driter Buna ziua! Intrebarea mea este: Ii posibil sa scap doar cu suspendare a permisului pentru 90 de zile sau cu o amenda pentru alcoolemie de 0.73 in aer? Tin sa ... (vezi toată discuția)