avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare pe asociatie sportiva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare pe asociatie sportiva

buna seara ! am o asociatie sportiva ce are cui dar nu are cod caen
vreau sa fac o angajare si in revisal imi cere cod caen ce ma sfatuiti sa pun ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:24, 22 Octombrie 2016
Selectati forma de organizare corecta si nu mai este nevoie de cod caen
Ce activitati desfasoara acest ONG ? Este fundatie sau asociatie ?
aosciatie
Puteti folosi : CAEN 9499 - Activitati ale altor organizatii n.c.a.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare in revisal georgianahandac georgianahandac buna seara ! am o asociatie sportiva ce are cui dar nu are cod caen vreau sa fac o angajare si in revisal imi cere cod caen ce ma sfatuiti sa pun ? (vezi toată discuția)
Cod caen ong CristinaMaria1991 CristinaMaria1991 Buna ziua, Detin o asociatie infiintata in baza OG 26/2000. Doresc sa adaug un nou cod CAEN in Actul Constitutiv. Ce procedura trebuie sa urmez? ... (vezi toată discuția)
Cod caen asociație sportiva Kityy Kityy Bună ziua, mi am înființat de curând o asociație Sportiva non profit pt fetita mea care face sport de performanta în ideea de a strânge sponsorizări. ... (vezi toată discuția)