avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilet intrare eveniment
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilet intrare eveniment

Buna ziua,

reprezint o companie de organizari evenimente si as dori sa stiu cum trebuie sa procedez in cazul in care doresc ca in pretul biletului sa includ un mic cadou, suvenir.

Exemplu:

Pretul biletului de intrare la un concert muzical este de 50 Ron, dar as dori ca in pretul biletului sa fie inclus un breloc personalizat cu numele artistului ce concerteaza ce are o valoare de 10 Ron.

Cu speranta ca am fost destul de explicit,
Va multumesc anticipat
Cu stima
Farkas Norbert
Ultima modificare: Marți, 25 August 2009
farkas.norbert, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 13:45, 30 August 2009
Se cumpara brelocurile sau se confectioneaza la o firma de specialitate (de aici se primeste factura) si se predau (cu un bon de consum sau proces verbal) impreuna cu biletele unde fiecare cumparator primeste si suvenirul cand plateste cei 50 lei. Valoarea brelocurilor este o cheltuiala pentru tine ca oricare alta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lectii de canto(muzica) pe i.i.,cod caen secundar 9001 olga sain olga sain Buna ziua! profesez in cadrul unui liceu vocational ca si prof. de canto.Am o I.I.,care are printre alte coduri CAEN secundare si codul 9001(activitati ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor - difuzare muzica ambientala ginagina ginagina Buna ziua, imi cer scuze pentru deranj, dar am o nelamurire si sunt convinsa ca dumneavoastra ma puteti ajuta. Am o cafenea in care singurul mijloc de muzica ... (vezi toată discuția)
Cum incasez de la clienti pentru rezervari la un restaurant? SilviuBogdan83 SilviuBogdan83 Buna ziua! Sunt nou aici si nou si in domeniu si am multe nelamuriri. In primul rand as dori si eu daca se poate sa mi explice cineva care este procedura ... (vezi toată discuția)