avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Rambursare TVA materiale constructii?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Rambursare TVA materiale constructii?

Buna ziua,
Am urmatoarea situatie: O societate comerciala ce activeaza in domeniul agricol a luat in folosinta de la o persoana fizica un grajd, printr-un contract de comodat. Fiind necesare unele reparatii, societatea comerciala a achizitionat materiale de constructii si a efectuat lucrarile necesare asupra acestui imobil.
Intrebare: se poate solicita rambursare de TVA pentru facturile pe materialele de constructii utilizate?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 07:54, 28 Septembrie 2016
Da, puteti cere rambursarea TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat bulzanv bulzanv Firma noastra a luat un credit pt achizitia unei locuinte pe persoana fizica ,Ulterior a facut contract de comodat intre firma si persoana fizica privind ... (vezi toată discuția)
Cu se inregistreaza cheltuielile cu amenajare sediu pe firma si daca este legal floriral floriral sediul social al firmei este de ex. la adresa X . proprietarul casei de la aceasta adresa este persoana fizica. un luna iunie s-au facut lucrari de ... (vezi toată discuția)
Partenierat societate comerciala-persoana fizica florinmircea florinmircea Subiect: partenierat societate comerciala-persoana fizica buna ziua, Persoana fizica cere la primarie autorizatie de constructie...se da acceptul Firma ... (vezi toată discuția)