avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... buna ziua
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

buna ziua

mai exista o cale de atac daca curtea de apel a respins apelul ca nefondat tin sa precizez ca am cerut o expertiza care lamurea procesul meu in 7 termene de judecata a fost respins si la curte de apel la fel atunci cum ne trimite la inchisoare daca nu imi da voie sa ma apar? produsul respectiv nu are prejudiciu in schimb are acciza si parte vatamata nu exista daca ma poate indruma cineva va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:45, 29 Septembrie 2016
Care este fapta, ce infractiune s-a retinut in rechizitoriu, despre ce produs este vorba ?
In sfera penala, chiar daca nu exista distinct o persoana vatamata, totusi statul este vatamat.
Se poate întâmpla ca o persoana nevinovata sa ajungă la închisoare.
E trist dar adevărat.

Dacă nu ați motivat bine se respinge expertiza.

E mult mai greu și pentru avocati sa apere o persoana nevinovata decât una vinovata...deoarece se poate întâmpla ca judecătorul sa tina cu acuzarea...

Probabil ca ati văzut ca aproape toată lumea se recunoaște vinovata...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa talharie??? dia2120 dia2120 acuzatie talharie,comisa de 2 pers. daca instanta ii vor gasi vinovati,care ar putea fi pedeapsa minima pt unul din ei,fara antecedente,cu probleme psihice? (vezi toată discuția)
Accident motocicleta jery jery Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si as dorii sa stiu parerile dvs . Dl X se deplaseaza cu motocicleta ( pe prima banda ) pe un drum drept cu doua ... (vezi toată discuția)
Condamnare pe nedrept cuziamusia cuziamusia Cum se poate rezolva urmatoarea situatie; cineva a fost acuzat ca a comis o infractiune. Acuzatul intodeauna s-a declarat nevinovat. Politistul care a facut ... (vezi toată discuția)