avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Registrul de evidenta fiscala la un ong
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Registrul de evidenta fiscala la un ong

Buna ziua,
Pentru o organizatie non profit care are si activitate economica, este obligatoriu de completat Registrul de evidenta fiscala?
Sa imi spuneti va rog articolul de lege.
Multumesc frumos,
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 12:26, 29 Septembrie 2016
Fiind entitate platitoare de impozit pe profit, trebuie sa completati registrul de evidenta fiscala pentru calculul profitului impozabil si a impozitului aferent.

Un articol interesant referitor la acest lucru gasiti aici:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru de evidenta fiscala si registrul jurnal florinat florinat Buna seara, Am o mica problema si as vrea sa ma lamureasca si pe mine cineva cum trebuie sa procedez. Am gasit un articol in Codul Fiscal cu privire la ... (vezi toată discuția)
Vector 010 la asociatie / fundatie MIV MIV la o asociatie non profit va rog sa-mi spuneto daca si cum trebuie sa completez un vector 010 va multumesccccccccc (vezi toată discuția)
Subventii somaj MARY081968 MARY081968 Buna ziua, Va rog daca se poate , o opinie cu privire la incadrarea subventiei primita de la AJOFM pt angajarea absolventilor, in plafonul de 65000 eur ( ... (vezi toată discuția)