avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Excursie în Suedia.Sa plecați cu coroane suedeze ...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Excursie în Suedia.Sa plecați cu coroane suedeze cumpărate din România

Cei care merg în Suedia sa plece cu coroane suedeze din România întrucât pierdeți mult de tot la schimbul valutar acolo.

Eu am avut card în euro și s-au luat comisioane mari.

Am.schimbat și cash euro.
La 30 euro primești 227 coroane suedeze.
Cu banii ăștia bei 3 beri la restaurant în Stockholm. Ca sa aveți un punct de referință despre restaurante și terasele din Stockholm.

10 coroane suedeze taxa la toaleta.
La cum am schimbat eu costa mai mult de un euro taxa de wc.

Sunt curios dacă știe cineva cum este în Norvegia în Oslo.

Este tot la fel în toate tarile scandinave referitor la comisioanele bancare în caz de schimb valutar euro moneda națională?

În Croația nu am avut probleme cu comisioanele bancare când am făcut plata din euro direct în kuna, moneda croata.Ba chiar pot spune ca a fost mai avantajos asa deoarece dacă schimbam euro în kuna pierdeam la comision la schimb.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Septembrie 2016
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Credit la banca in franci elvetieni romulusc romulusc sunt in imposibilitate de plata din cauza diferentei intre cursul curent si cel din momentul contractarii imprumutului. Ce este de facut? (vezi toată discuția)
Solicitare consultanta restituire credit la cursul de schimb din momentul contractarii gabryela77 gabryela77 Bun gasit! Am rugamintea sa imi spuneti daca putem discuta pe tema unui imprumut acordat de o anumita banca,in moneda elvetiana, in anul 2007? Ca multi alti ... (vezi toată discuția)
Credit franci delia1211 delia1211 Buna ziua! Am un credit de nevoi personale cu ipoteca in franci elevetieni in valoare de 46 000 chf din anul 2007. Cand am ridicat banii a fost cursul 1.845 ... (vezi toată discuția)