avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Schimbare loc de munca profesor
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Schimbare loc de munca profesor

Buna ziua,

Sunt profesor. Am fost repartizat la o unitate de invatamant in urma examenului de titularizare. Din pacate, sunt nevoit sa caut o alta scoala deoarece am neintelegeri cu conducerea care imi cere sa fac lucruri neconforme cu statutul personalului didactic. Exista riscul sa fie invocat ca motiv indisciplina pentru o eventuala desfacere a contractului de munca.
Cum ar trebui sa procedez?

Multumesc pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Incadrarea prin cumul in invatamant mira_blue mira_blue cu respect, va rog mult sa imi spuneti cum e corect sa fiu angajata in invatamant daca: -sunt salariat cu norma intreaga in alt domeniu de activitate -am ... (vezi toată discuția)
Retroactivare,ultraactivare? arhontele arhontele In momentul de fata in invatamant exista 2 tipuri de titulari; 1. Cu diploma de licenta \"acreditata\"; 2. Fara diploma de licenta \"acreditata\"; Acum ... (vezi toată discuția)
Titularizare educatoare conf art 253 ne_interesant ne_interesant Sunt educatoare suplinitoare de 2 ani intr-o unitate de invatamant din mediul rural( 4 educatoare in total celelalte 3 sunt titulare), in 2010 am dat examen de ... (vezi toată discuția)