avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita sentiinta judecatoreasca eliberare ...
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita sentiinta judecatoreasca eliberare titlu de proprietate

Buna ziua,

am un titlu de ptoprietate eliberat de comisia judeteana de fond funciar, in urma unei sentiinte judecatoresti definitive; comisia locala de fond funciar trebuie sa ma puna in posesie dar nu reuseste pentru ca la prezentarea la fata locului, cel care foloseste abuziv terenul este violent si politia nu-i face nimic;
am hotarat sa merg cu executor judecatoresc iar comisia locala de fond funciar a zis ca plateste ea cheltuielile si onorariul executorului
intyrebarea mea este cum plarteste comisia/primaria onorariul, in ce baza legala executorul recup[ereaza de la primarie c/v onorariului si chelt de executare deoarece suma ar fi cam mare-in jur de 5000 lei, pentru ca eu ca pers fizica nu-mi p[ermit sa platesc acesta suma

Alte discuții în legătură

Punere in posesie a terenului padure prin executor judecatoresc Misogina Misogina buna seara, avand la baza o sentiinta judecatoreasca definitiva si executorie, primaria comunei unde se afla terenul-padure nu a reusit sa puna in posesie ... (vezi toată discuția)
Dispozitie de punere in posesie officemvp officemvp Am avut un proces cu primaria privin revendicarea unui teren si am castigat prin hot def si irev. acest terenul Va intreb daca pot, sa solicit Primariei,in ... (vezi toată discuția)
Comisia locala evita retrocedarea terenului cornel-victor cornel-victor Socrii mei au cerut Primariei locale retrocedarea unei suprafate de 4700 mp rezultata dintr-o mostenire. Comisia Locala a Fondului Funciar le-a respins ... (vezi toată discuția)