avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Asistent universitar
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Asistent universitar

Buna ziua.
Maine expira termenul prin care Guvernul a aprobat prin ordonanță de urgență menținerea în sistem a cadrelor universitare fără doctorat. Din fericire am obtinut diploma de doctorat anul acesta. Doar ca am fost chemat la presonal si mi s-a spus ca, tot de maine, voi fi remunerat la plata cu ora in conditiile in care, fara doctorat si fara titularizare pe post, am avut contract pe perioada determinata, dar cu salar normal conform legii. Sincer nu mai inteleg nimic!!! De ce nu se mai incheie acelasi tip de contract (perioada determinata) pana cand postul respectiv este scos la concurs pentru titularizare? Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 29 Septembrie 2016
costincozma, utilizator

Alte discuții în legătură

Angajari 2010 klaudia772001 klaudia772001 In cadrul primariei avem trei persoane ale caror contracte de muncă vor expira in martie respectiv in mai anul curent. Acum cu destituirile care urmează sa ... (vezi toată discuția)
Reluare activitate in timpul cic Oatnana Oatnana Revin cu o noua intrebare. Estr posibil ca in cazul în care particip la concursul de titularizare sa imi iau ( semnez) post de suplinitor începând din ... (vezi toată discuția)
Titularizare in baza art 253 Cristina Carolina Cristina Carolina Va rog sa îmi spuneti, daca potrivit ART 253 din legea învățământului ma pot titulariza pe un post complet cu viabilitatea de 4 ani, in unitatea ... (vezi toată discuția)