Revin cu o noua intrebare. Estr posibil ca in cazul în care particip la concursul de titularizare sa imi iau ( semnez) post de suplinitor începând din septembrie 2019 cu contract încheiat pe perioada determinată de un an dar sa reintru din nou in CIC până în momentul când se încheie acesta in 04.2020.Daca este posibil cat timp trebuie să mă prezint la scoala si ce lege si articol imi da acest drept.Mentionez ca am cautat in legea educației dar nu am gasit nimic concret, însă doamnele de la indemnizații mi au spus că dacă doresc să lucrez oriunde se poate si o luna si apoi sa revin in CIC.Jurista de la sindicatul județului mi a răspuns că ea nu crede că se poate doar daca sunt titulara, ceea ce mi se pare o discriminare, dar cum orice e posibil in invatamant in ziua de azi...chiar si nerespectarea deciziei Curții Constituționale cu referire la art.253 nu ma mai mira nimic.Multumesc pt.ajutor.
HG nr. 52/2011 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 111/2010 privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copilului
art.12
...
(3) Acordarea indemnizației pentru creșterea copilului sau, după caz, a stimulentului de inserție se face la cererea scrisă a persoanei îndreptățite, ori de câte ori aceasta solicită, cu respectarea condițiilor prevăzute de ordonanța de urgență.
....